Hetaste resmålen för 2017

 

Ska du ut och resa 2017?

Du har kommit helt rätt om du har bestämt dig för att åka ut och resa någon gång under 2017, om du funderar på att resa eller om du helt enkelt vill kolla av vart de hetaste resorna går i år. Här kommer du nämligen kunna läsa dig till om alla olika resmål och orter som kommer vara trendiga under året 2017. Kanske är du ute efter en resa att ragga tjej eller kille, vilja festa, studera, ta det lugnt eller helt enkelt vara där alla andra ska vara, så är det givetvis en bra idé att kolla upp vart det är populärast att resa. Det har du dock antagligen redan kommit på eftersom du är inne på vår reseblogg och läser detta just nu. Hur som helst så är du väll redo att höra de hetaste resmålen för 2017?

Tropiska länder

Som tidigare år så ligger fortfarande resmålet Bora Bora högt upp på topplistan dit många vill åka och utforska de turkos-blå havet med kritvita sandstränder, korallrev, hyddorna man bor i på pålar över vattnet och palmernas paradis. Bora Bora är en av de paradisöar som finns runt om i världen dit många åker på sina smekmånader eller din livs semester. Dock är det en relativt hög prisklass för att åka dit, då många dessutom brukar binda samman resan med att besöka andra öar runt om kring i närheten. Det är på grund av att om man ska resa så långt som det är till Bora Bora så behöver man oftast vara borta minst ett par veckor för att utnyttja pengen man betalar men även för att kunna komma in rätt i tidszonerna där borta. Dock är det lite uttråkande att vara på samma ö i två veckor brukar många säga då det inte finns speciellt mycket att göra förutom att snorkla, dyka, läsa böcker och sola. Ytterligare ett populärt resmål under 2017 som är ett varmt land är givetvis Kalifornien. Trots att det är många som du säkert känner som åker dit så finns det en anledning, för att det helt enkelt är helt fantastiskt. Dock är det inget för dig om du är emot Amerikaner. Den sista staden som är bland de varmare länderna där man ska sola och bada i första hand är Marbella, som ligger i Spanien. Marbella är en kuststad som är extremt exklusiv, liknar lite Cannes eller Nice. Där finns det många stiliga båtar, mycket fester för 20-25 åringar och ett allmänt soft liv.

Svalare länder

På denna topplista kommer den endast med en skidort som är en av de hetaste resmålen 2017, vilket är Aspen. Den anses vara den lyxigaste skidorten som går att åka till. Sedan finns de några andra länder som anses vara populära att åka till som är mer kulturstäder, bland annat Amsterdam i Holland eller Nederländerna som vissa säger. Det är en mysig stad där det är populärt att hyra cykel. Till sist har vi New York som du bara inte kan missa!